Fanfare Polyhymnia doet mee in mega orkest!

Van 30 mei tot 7 juni zal de Week van de Amateurkunst weer plaatsvinden.

Binnen de gemeente Dalfsen zal hiervoor een aftrap worden gegeven op zaterdag 30 mei door middel van een optreden door een mega fanfare, bestaande uit leden van Excelsior Dalfsen, Crescendo Excelsior Nieuwleusen en muziekvereniging Polyhymnia uit Lemelerveld.
De krachten zullen dus gebundeld worden binnen de gemeente Dalfsen om zo een prachtig concert in de buitenlucht te kunnen verzorgen.
De aftrap zal om 10:00 uur plaatsvinden op het marktplein in Nieuwleusen. Vervolgens vertrekken de muzikanten per bus naar Dalfsen om daar om 11:00 het programma ten gehore te brengen op het Grote Kerkplein. De afsluiter zal om 12:00 plaatsvinden op het Kroonplein in Lemelerveld. U heeft dus driemaal de mogelijkheid om te kunnen genieten van deze prachtige samenwerking. Een unieke samenwerking van een mega live orkest! Het zal een indrukwekkend optreden worden…………..