Heujschudders lopen er weer “Prinsheerlijk” bij.

Bloaskapel De Heujschudders zijn net voor de Gala avond van De Sprokkelaars in een nieuw tenue gestoken. Een mooie nieuwe jas en een bijpassende blouse, zorgen voor een prachtig resultaat welke dus nog net op tijd klaar was voor de Gala avond. Na hun eerste optreden in het nieuwe outfit hebben De Heujschudders een bloemetje aangeboden aan de bedrijven die het nieuwe tenue mogelijk hebben gemaakt. T&F reclame heeft de opdruk verzorgd, Reimink en de Coop hebben de kleding gesponsord. Bloaskapel De Heujschudders kan weer vele muzikale kilometers vooruit! Muziekvereniging Polyhymnia en natuurlijk de muzikanten van bloaskapel De Heujschudders zijn erg blij met deze sponsoring en wensen iedereen een mooie Carnaval toe! En met Prins Floris de 55e gaat dit ongetwijfeld lukken, Alaaf!