Inhalen fietsvierdaagse middels “Kroonplein concert” Polyhymnia

Al sinds jaar en dag zorgt muziekvereniging Polyhymnia voor de muzikale omlijsting tijdens het binnenhalen van de fietsers van de Lemelerveldse fietsvierdaagse. Zo ook dit jaar op donderdag 25 juni, maar nu met een extra muzikaal tintje.

Er is besloten om het inhalen van de fietsers op het Kroonplein te doen in plaats van bij de sporthal. Een mooie afsluiter van het muzikale seizoen van de fanfare. Zij zullen dit moment dan ook aangrijpen om meer te laten horen dan de oorspronkelijke straatnummers. Ook de slagwerkgroep zal haar bijdrage leveren.

Een muzikale afsluiting dus van de fietsvierdaagse én het muzikale seizoen van muziekvereniging Polyhymnia. Vanaf 19.30 uur worden de eerste fietsers weer terug verwacht en zullen de fanfare en de slagwerkgroep hun Kroonplein concert starten. U bent ook als niet fietser van harte welkom!