Jeugd Polyhymnia laat van zich horen!

De laatste nummers worden ingestudeerd en de laatste showpasjes worden afgevinkt. De jeugd van muziekvereniging Polyhymnia is er bijna klaar voor.

Op donderdagavond 13 juli zullen de minirettes, leerlingfanfare en de jeugdslagwerkgroep een gezamenlijk concert verzorgen op het Kroonplein in Lemelerveld. Tijdens dit concert kan iedereen zien en horen wat deze dames en heren de laatste tijd bezig heeft gehouden. Zij hebben menig zweetdruppeltje weg moeten vegen, maar het resultaat is een schitterend zomeravondconcert. Met gepaste trots staan deze jonge talenten vanaf 19.00 uur op het Kroonplein en kunt u genieten van een heerlijk stukje muziek en dans.

Uw komst wordt zeer op prijs gesteld door deze fanatieke jongelingen, dus graag tot dan!!