Nieuws

Polyhymnia past planning optredens aan!

Naar aanleiding van de maatregelen die zijn getroffen door de regering omtrent de coronacrisis, wordt de jaaruitvoering van muziekvereniging Polyhymnia, zoals u die van ons gewend bent, vooralsnog verzet naar.

Lees meer

Jaaruitvoering 4 april gecanceld

In verband met de ontwikkelingen en richtlijnen rondom het coronavirus, hebben wij besloten om onze groepslessen te annuleren. Daarmee komt ook meteen de geplande uitvoering van 4 april a.s. te.

Lees meer

Solistenconcours Polyhymnia 2020

Afgelopen zaterdagmiddag 8 februari vond het jaarlijkse solistenconcours van Polyhymnia plaats in het clubgebouw van de vereniging. Het is een kans voor de jeugd van de slagwerkgroep en de fanfare.

Lees meer

Majorettes Polyhymnia succesvol op NK in Almere

Afgelopen weekend hebben de majorettes van zowel het A als het B team van muziekvereniging Polyhymnia deelgenomen aan de Nederlandse Kampioenschappen. De KNMO-NTSB 2019 werd dit jaar gehouden in Almere..

Lees meer

Polyhymnia schrijft geschiedenis!

Tijdens de intocht van Sinterklaas heeft muziekvereniging Polyhymnia haar jeugdkorps geïntroduceerd. Veel oefening en “proefoptredens” zijn er aan vooraf gegaan, maar afgelopen zondag was het dan toch zover. Het jeugdkorps.

Lees meer

Majorettes van kampioen naar kampioenschap

Zaterdag 9 november hebben de majorettes van het A team en B team en een duo deelgenomen aan het Overijssels kampioenschap in Oldenzaal. Een gedegen voorbereiding is hieraan vooraf gegaan..

Lees meer

Solo bij Polyhymnia

Zaterdag 2 februari vond het jaarlijkse solistenconcours van muziekvereniging Polyhymnia weer plaats. Het was tijd voor slagwerkers en blazers om hun beste beentje voor te zetten, en hun individuele kwaliteiten.

Lees meer

Studieweekend jeugdgroepen Polyhymnia

In het weekend van 8 en 9 september was het weer zover: de jeugd van muziekvereniging Polyhymnia mocht opnieuw naar Huetink Bloembollen voor het jaarlijkse studieweekend. Er werd geslapen in.

Lees meer

Jaarlijks hoogtepunt van muziekvereniging Polyhymnia

Iedereen die denkt dat een muziekkorps bestaat uit een stel ouderen die in versleten uniformen oubollige liedjes spelen heeft het mis en is zeker afgelopen zaterdag niet in Sporthal Heidepark.

Lees meer

Rabobank clubkas campagne

Rabo Clubkas 2018: help ons met jouw stem Dit voorjaar staat in het teken van Rabo Clubkas. Rabobank stelt geld beschikbaar, dit geld komt terecht bij verenigingen en stichtingen uit.

Lees meer