Nieuws

Presentatie nieuwe uniformen Polyhymnia

Zoals reeds eerder gezegd, zijn de muzikanten en de majorettes van muziekvereniging Polyhymnia volledig in een nieuw jasje gestoken. Helaas was het tot nu toe nog niet mogelijk om dit.

Lees meer

Da’s pech, papier weg!!

Muziekvereniging Polyhymnia heeft onlangs, via een flyer op de deurmat, uw aandacht gevraagd voor haar jaarlijkse donateursactie. Nu begrijpen we maar al te goed dat iedereen vandaag keurig het oud.

Lees meer

Donateursactie zonder een druk op de deurbel

Het behoeft geen uitleg dat veel dingen momenteel anders worden ingevuld naar de maatstaven rondom het coronavirus. Zo zal ook muziekvereniging Polyhymnia haar jaarlijkse donateursactie op een andere manier uitvoeren..

Lees meer

Polyhymnia past planning optredens aan!

Naar aanleiding van de maatregelen die zijn getroffen door de regering omtrent de coronacrisis, wordt de jaaruitvoering van muziekvereniging Polyhymnia, zoals u die van ons gewend bent, vooralsnog verzet naar.

Lees meer

Jaaruitvoering 4 april gecanceld

In verband met de ontwikkelingen en richtlijnen rondom het coronavirus, hebben wij besloten om onze groepslessen te annuleren. Daarmee komt ook meteen de geplande uitvoering van 4 april a.s. te.

Lees meer

Solistenconcours Polyhymnia 2020

Afgelopen zaterdagmiddag 8 februari vond het jaarlijkse solistenconcours van Polyhymnia plaats in het clubgebouw van de vereniging. Het is een kans voor de jeugd van de slagwerkgroep en de fanfare.

Lees meer

Majorettes Polyhymnia succesvol op NK in Almere

Afgelopen weekend hebben de majorettes van zowel het A als het B team van muziekvereniging Polyhymnia deelgenomen aan de Nederlandse Kampioenschappen. De KNMO-NTSB 2019 werd dit jaar gehouden in Almere..

Lees meer

Polyhymnia schrijft geschiedenis!

Tijdens de intocht van Sinterklaas heeft muziekvereniging Polyhymnia haar jeugdkorps geïntroduceerd. Veel oefening en “proefoptredens” zijn er aan vooraf gegaan, maar afgelopen zondag was het dan toch zover. Het jeugdkorps.

Lees meer

Majorettes van kampioen naar kampioenschap

Zaterdag 9 november hebben de majorettes van het A team en B team en een duo deelgenomen aan het Overijssels kampioenschap in Oldenzaal. Een gedegen voorbereiding is hieraan vooraf gegaan..

Lees meer

Solo bij Polyhymnia

Zaterdag 2 februari vond het jaarlijkse solistenconcours van muziekvereniging Polyhymnia weer plaats. Het was tijd voor slagwerkers en blazers om hun beste beentje voor te zetten, en hun individuele kwaliteiten.

Lees meer