Nieuws

Blijf op de hoogte van Muziekvereniging Polyhymnia!

Polyhymnia’s succesvolle studieweekend

Afgelopen weekend hebben de jeugdafdelingen van muziekvereniging Polyhymnia genoten en ook keihard gewerkt tijdens het jaarlijks terugkerende studieweekend. Net als voorgaande edities was de locatie Huetink Bloembollen BV Lemelerveld. Goed bereikbaar voor een ieder, al was de regen van zaterdagmorgen niet een ideaal begin van het weekend.

Het studieweekend werd zoals altijd afgesloten met een concert waarin de opgedane muzikale vaardigheden werden vertoond. Aan de voorbereiding op het eindconcert op zondagmiddag zijn veel spelletjes, repetitiemomenten en uiteraard weinig slaapuren voorafgegaan. De locatie van het slapen was dit jaar anders dan anders. In ware, ietwat natte, “legertenten” werden de luchtbedjes en slaapmatjes geplaatst. Niet anders was natuurlijk de chocolademelk, die met veel genot keer op keer werd getapt. Het eindconcert op zondagmiddag werd veel bezocht door familie, vrienden en andere belangstellenden en was een genot om naar te kijken en luisteren. De workshops, die inmiddels enkele jaren worden gegeven aan de Lemelerveldse jeugd, wierpen duidelijk hun vruchten af. De daaruit overgebleven jeugd stond nu enthousiast zijn kunsten te vertonen.

Onze dank gaat uiteraard  uit naar de familie Huetink, zij zorgden zoals ieder jaar wederom voor een gastvrij ontvangst. En alsof dat nog niet genoeg was, schonken zij aan ieder jeugdig lid een prachtige lelie. Ook willen we sponsor Magistraal bedanken. Het in het begin wat natte weer weerhield de leden niet om ook een aantal looprepetities te doen, om zo de jeugdige leden alvast klaar te stomen voor straatoptredens. Kortom: het geheel verliep naar wens en is uiteindelijk met een prachtige combinatie van blaasmuziek, drum en dans afgesloten.

Kijk voor meer foto’s op onze Facebookpagina de foto’s zijn gemaakt door Hans Heerink.