Rabobank clubkas campagne

Rabo Clubkas 2018: help ons met jouw stem

Dit voorjaar staat in het teken van Rabo Clubkas. Rabobank stelt geld beschikbaar, dit geld komt terecht bij verenigingen en stichtingen uit de regio. Natuurlijk doen wij ook mee, want met een extra bijdrage voor onze clubkas kunnen we onze aanstormende jeugd van geschikte uniformen voorzien!

Stem op ons van 15 t/m 31 maart 2018
Leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek hebben een stemkaart ontvangen, daarmee mogen zij online 5 stemmen uitbrengen. Hoe meer stemmen er bij onze club terecht komen, hoe hoger het bedrag dat wij ontvangen. Mogen wij  op jouw stem rekenen? En maak je mensen in jouw omgeving ook enthousiast om op ons te stemmen? Alvast hartelijk dank hiervoor!

Onze campagne zal in het teken staan van nieuwe pakken voor op straat. De jeugdige talenten spelen immers niet enkel in de kelder van het Kulturhus, maar willen ook op straat laten zien en horen wat ze kunnen. Stemt dus allen op Polyhymnia!

Wil je meer weten over deze mooie actie? Kijk op http://rabo.nl/nkl/clubkas