Nieuws

Blijf op de hoogte van Muziekvereniging Polyhymnia!

Schitterend zomeravondconcert door velen aanschouwd

Dat Lemelerveld veel jeugdig muzikaal talent in zich heeft bleek afgelopen donderdagavond wel weer tijdens het zomeravondconcert van muziekvereniging Polyhymnia. Met optredens van alle jeugdafdelingen van de vereniging was er genoeg te zien en horen op het Kroonplein.

Na een klinkende opening van de jeugd van de fanfare gingen de minirettes helemaal los met een leuke choreografie en bijbehorende danspasjes, gebracht op hedendaagse muziek van onder andere Ed Sheeran. De (soms heel jonge) dames genoten zichtbaar van hun optredens en kregen daar enthousiaste respons voor van het publiek. Afgewisseld door stevige en lekkere discobeats van de slagwerkgroepen was het een aangename mix van muziek, dans en show.

En over show gesproken: aan het eind van de avond werd het publiek getrakteerd op een heuse boomwhackers solo gebracht door de jeugdfanfare. Boomwhackers zijn een soort plastic buizen die allemaal een andere toon maken wanneer je er mee slaat. Hiermee kun je dus allerlei liedjes maken. Het optreden van de jeugdfanfare was grappig en klonk goed in het gehoor. Hiermee kwam er een einde aan een schitterend zomeravondconcert dat veel belangstelling trok!

Klik hier voor afbeeldingen van het concert. De foto’s zijn gemaakt door Hans Heerink.