Slotconcert jeugdfanfare Polyhymnia

Op donderdagavond 9 juli heeft de jeugd van Polyhymnia zich van de goede kant laten zien. In de zon, op het kroonplein hebben ze aan het publiek laten horen welke muzieknummers ze dit jaar ingestudeerd hebben.

Er was veel belangstelling van familie en mensen die spontaan even bleven staan om een poosje te blijven luisteren naar het concert. Het jeugdorkest was uitgebreid met een groot aantal kinderen dat op de workshops van de scholen al zoveel geleerd had dat ze deze avond mee konden spelen. Allerlei muziek kwam voorbij: van Rock tot Soul , van Pop tot House.
Iedereen was zeer enthousiast, zowel orkestleden , dirigent als het publiek.

Men was niet alleen druk met muziek maken, maar moest ook moeite doen om de bladmuziek op de lessenaar te houden door de soms wat harde wind. En zoals de dirigent al zei: “ Als iets leuk is, vliegt de tijd voorbij “.

Nu kan iedereen lekker gaan genieten van de vakantie met hopelijk veel zon !!

* meer Foto’s met dank aan Martin Zwakenberg

* meer Video met dank aan Hans Heerink