Solo bij Polyhymnia

Zaterdag 2 februari vond het jaarlijkse solistenconcours van muziekvereniging Polyhymnia weer plaats. Het was tijd voor slagwerkers en blazers om hun beste beentje voor te zetten, en hun individuele kwaliteiten ten gehore te brengen.

Dit alles voor een goed gevulde zaal moeders, vaders, oma’s, opa’s, zusjes en broertjes. Afwisseling van instrumenten zorgde voor een prettige samenstelling van het programma. Soms hoorde je een bugel, soms een saxofoon, soms een snaredrum, soms een pauk. Na een muzikale middag waarop het publiek ook nog het een en ander kon leren door de wijze woorden van de presentator, nam de jury even de tijd om te de uitslag vast te stellen.

Na langer te hebben overlegd dan aangekondigd, kwam dan eindelijk het resultaat – dat is hieronder terug te zien – en werden de prijzen uitgedeeld. Alle deelnemers kregen een vaantje en gingen samen op de foto.

Kijk voor meer foto’s op www.sukerbiet.nl/solo-bij-polyhymnia

De uitslagen van deze mooie middag:

Blazers

1e Mila Pot