Nieuws

Blijf op de hoogte van Muziekvereniging Polyhymnia!

Spectaculaire slagwerkshow bij Reimink in Lemelerveld

Na een succesvolle avond in Lemele hebben onze slagwerkgroep en de slagwerkers van KNA uit Lemele de plannen voortgezet en wordt er op zaterdagavond 14 november een slagwerkshow verzorgd bij Reimink in Lemelerveld.

De show wordt spectaculair en afwisselend. Een nummer met 6 drumstellen tegelijk, een ode aan Micheal Jackson en een nummer waarbij “De slag bij Nieuwpoort” letterlijk en figuurlijk wordt weergegeven, zijn zomaar drie voorbeelden van het afwisselende programma. In totaal doen er ruim 50 muzikanten mee aan dit evenement en met name de stukken die samen zijn ingestudeerd zij een indrukwekkende weergave van slagwerk in combinatie met show en entertainment!

agenda-Rhythm_Night

“Three bands, one sound” is het credo van de slagwerkgroepen uit Lemele, Weerselo en Lemelerveld. De slagwerkers hebben het programma bijna rond het beloofd een avond vol afwisseling en indrukwekkende slagwerkshows te worden. “Ongebruikelijke optredens, waarbij de bezoekers optimaal vermaakt worden, dat is wat we willen”, aldus onze instructrice Henrike Palland. Zij is ook de docent in Weerselo. Daar heeft zij ervaring met dit soort slagwerkavonden en de reacties zijn daar ieder jaar weer verbluffend. “In een ongedwongen sfeer, waar tijdens de optredens een hapje en drankje geserveerd worden, zien we dat de bezoekers een heerlijke avondje uit beleven”, aldus Henrike.

De entree is gratis en de zaal is open vanaf 20.00 uur. Na de slagwerkshow zal er een 3-mans live-band de “after-party” verzorgen. Zij spelen unplugged met zang en een slagwerksausje. Het beloofd dus een heerlijk avondje uit te worden bij Reimink aan het Kroonlplein in Lemelerveld. De slagwerkers zullen u in ieder geval met een spectaculaire opening verwelkomen………