Speculaastaarten actie

Voor wie het nog niet wist, over een kleine 9 weken staat Sinterklaas alweer op de stoep……..

Muziekvereniging Polyhymnia zal hem natuurlijk warm en muzikaal onthalen, maar daarnaast ook haar jaarlijkse speculaastaarten actie organiseren. Evenals vorig jaar zal naast het “venten” langs de deuren, ook een speculaaskraam op het Kroonplein staan waar u de speculaastaarten kunt kopen. De speculaastaarten actie begint aanstaande maandag 5 oktober, in het weekend zal vervolgens de speculaaskraam op het Kroonplein te vinden zijn.

De opbrengst van de speculaasactie is met name bedoeld voor het investeren in de jeugd. Polyhymnia mag momenteel gelukkig veel jeugdleden opleiden en voorziet hen graag van instrumenten en muziekstukken. Daardoor is deze speculaasactie een welkome bijdrage voor onze toekomstige jeugdige talenten. Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage en eet smakelijk!